Zobrazených 1–12 z 28 výsledkov

Zobraziť kategórie
Zobraziť 15 21 27
Hot
Zástupný
Zavrieť

Officina Naturae Bio mandľový olej 110 ml

11.50 
Za studena lisovaný mandľový olej je vhodný pre všetky typy pokožky. Môže sa používať aj na citlivú pokožku bábätiek už pár dní po narodení. Má výnimočné účinky, pretože nie je mastný, vynikajúco sa vstrebáva a neupcháva póry. Jeho upokojujúce a hydratačné účinky ocenia najmä ľudia s citlivou pokožkou. Dokáže zjemňovať existujúce vrásky a pokožke prinavracia elasticitu. Používa sa aj ako prírodný odličovač a denný alebo nočný krém. Je dobrým pomocníkom aj na vlasy a nechty. Posilňuje korienky, sú jemnejšie, lesklé a hydratované. Zabraňuje štiepeniu nechtov a nechtová kožtička je hydratovaná. Riziko vzniku záderov je tak menšie. Tento olej ocenia aj budúce mamičky a mamičky. Zabraňuje vzniku strií a pomáha predchádzať vzniku bolestivých trhliniek na bradavkách pri dojčení. Pri bábätkách je vhodný na masáž bruška. Ako vám použitie Mandľového oleja pomôže? Mandľový olej je všestranný pomocník, ktorý pomôže suchej a podráždenej pokožke, ktorá potrebuje upokojiť a zregenerovať. Postará sa aj o krásne nechty a vlasy, ktoré hydratuje a vyživuje. Čo Mandľový olej nahradzuje? Môžete ho použiť ako denný a nočný pleťový krém, ako masážny olej, nosný olej pre éterické oleje, zábal na vlasy, prírodný odličovač Pre koho je tento výrobok určený? Mandľový olej je vhodný pre celú rodinu a postará sa o komfort aj ten najcitlivejšej pokožky Aktívne látky: Mandľový olej je jedným z najcennejších prírodných olejov, ktorý sa získava lisovaním za studena. Obsahuje vitamíny E, A a B, polynenasýtené a mononenasýtené mastné kyseliny, minerály ako draslík, vápnik, horčík, tiež zinok, meď, fosfor a železo. Spôsob použitia: Olej môžete použiť na navlhčenú pokožku ako denný a nočný krém, na masáž celého tela aj na odličovanie. Skvelý je aj na vlasové zábaly. Balenie: recyklovateľný plastový obal Krajina pôvodu: Taliansko Zloženie: Prunus Amygdalus dulcis Oil* *z organického hospodárstva dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Officina Naturae Avokádový olej 110 ml

6.90 
Za studena lisovaný avokádový olej je elixírom mladosti, pretože pleti prinavráti pružnosť a jemnosť. Pomáha predchádzať vzniku akné a vrások. Je hypoalergénny, preto ho môžu používať aj ľudia s citlivou pokožkou so sklonom k ekzému. Využiť ho môžete aj ako masážny olej, pretože hydratuje a regeneruje pokožku a ľahko sa vstrebáva. Môžete ho miešať s inými olejmi, napríklad s mandľovým alebo olivovým. Pôsobí ako prevencia vzniku celulitídy. Má výborné hydratačné účinky na účinky na suché zničené vlasy a suchú pokožku hlavy. Vďaka svojmu prirodzenému ochrannému faktoru chráni pokožku pred slnečným žiarením. Ako vám použitie Avokádového oleja pomôže? Avokádový olej je veľmi obľúbený u ľudí, ktorí vyznávajú zdravý životný štýl. Pokožka je v´daka nemu hydratovaná, pevná a pružnejšia. Čo Avokádový olej nahradzuje? Môže sa používať namiesto pleťového krému, výborne poslúži ako masážny olej a olej na vlasový zábal Pre koho je tento výrobok určený? Avokádový olej je vynikajúci na zrelú pokožku s vráskami, ale vhodný je na každý typ pokožky. Aktívne látky: Avokádový olej sa lisuje za studena z dužiny avokáda. Má výborné zloženie. Obsahuje vitamíny K, C, E ale aj B1, B2, B5 a B6, železo, horčík, meď, mangán, zinok, fosfor a draslík, polynenasýtené a mononenasýtené mastné kyseliny. Spôsob použitia: Malé množstvo avokádového oleja nanášajte krúživými pohybmi na pleť i pokožku celého tela. Môžete ho vtrieť do vlasov a vlasovej pokožky. Balenie: recyklovateľný plastový obal Krajina pôvodu: Taliansko Zloženie: Persea Gratissima Oil dm
Hot
dm Officina Naturae Ricínový olej 110 ml
Zavrieť

Officina Naturae Ricínový olej 110 ml

5.20 
Za studena lisovaný ricínový olej má mnoho výborných účinkov, ktoré oceníte pri starostlivosti o pokožku aj vlasy. Môžete ho používať čistý alebo riediť s inými olejmi, napríklad hroznovým. Ako vám použitie Ricínového oleja pomôže? Ricínový olej je všestranným pomocníkom, ktorý môžete použiť na veľké množstvo problémov. Dokáže pomôcť odstraňovať niektoré druhy bradavíc i škvŕn na pokožke. Ak Vás trápia riedke vlasy, obočie alebo riasy, tak tento olej je pre vás ako stvorený. Dokáže prenikať hlboko do pokožky, kde stimuluje rast vlasov. Sú pevnejšie a krásne sa lesknú. Hydratuje tiež pokožku hlavy a zbavuje ju lupín. Ricínový olej hydratuje suchú pokožku a slúži ako prevencia proti tvorbe vrások. Zlepšuje aj stav pokožky s akné a pleť je tak zdravá a čistá. V zime dokáže pomôcť so suchými a popraskanými chodidlami. Rovnako tak môže poslúžiť aj na suché nechty a pokožku rúk. Ak nemáte po ruky balzam na pery, ricínový olej ho dokáže zastúpiť a hydratuje ich. Čo Ricínový olej nahradzuje? Vďaka mnohým možnostiam použitia môže nahradiť pleťový i telový krém, kúru na vlasy a doplnkovú starostlivosť na rôzne kožné problémy. Pre koho je tento výrobok určený? Ricínový olej je vhodný pre mužov aj ženy, ktorých trápia kožné problémy a problémy s vlasmi Aktívne látky: Ricínový olej sa lisuje za studena a považuje sa významný prírodný skrášľovač. Jeho všestranné účinky na pleť, riasy, obočie, vlasy aj nechty poznali už naši predkovia. Spôsob použitia: Malé množstvo oleja vmasírujte krúživými pohybmi na postihnuté miesta. Formou teplých obkladov ho môžete používať na na bolestivé svaly a kĺby. Balenie: recyklovateľný plastový obal Krajina pôvodu: Taliansko Zloženie: Ricinus Communis Oil dm
Hot
dm Officina Naturae Neem/Nimbový olej 110 ml
Zavrieť

Officina Naturae Neem/Nimbový olej 110 ml

7.95 
Za studena lisovaný neem olej je v ajurvéde vysoko cenený, pretože v minulosti sa používal na liečbu mnohých zdravotných problémov. Aj dnes ho ľudia vyhľadávajú do svojej domácej lekárničky. Olej sa vyznačuje veľmi zvláštnou vôňou. Je až štipľavá a veľmi intenzívna, možno si na ňu bude potrebné zvykať. Rozhodne to ale stojí za to. Nimbovníkový olej má vynikajúce regeneračné účinky. Bojuje nielen s vráskami, ale aj akné a ekzémom. Aj keď je najlepší na suchú pokožku, ktorej chýba hydratácia, použiť sa môže na všetky typy pokožky. Upokojuje pri svrbení a podráždení pokožky. Pokožke pomáha zbaviť sa niektorých druhov bradavíc. Veľmi dobre pomáha aj kráse vlasov. Pomáha pri problémoch s lupinami a suchou, atopickou i ekzematickou vlasovou pokožkou. Dokáže urýchľovať rast vlasov a redukovať ich vypadávanie. Posilňuje korienky a zaceľuje rozštiepené končeky. Je známy pre svoje repelentné účinky. Má veľmi silné antibakteriálne účinky, ničí parazity a plesne. Pomáha zbaviť sa vší. Vďaka týmto vlastnostiam ochráni aj našich štvornohých miláčikov. Ako vám použitie Neem/Nimbovníkového oleja pomôže? Nimbovníkový olej má mnoho vynikajúcich účinkov na kožu, vlasy a ako repelent sa môže používať aj na domáce zvieratá. Jeho silné antibakteriálne, protivírusové a regeneračné vlastnosti z neho robia všestranný liek na mnohé problémy. Čo Neem/Nimbovníkový olej nahradzuje? Bežný pleťový alebo telový krém, vlasový zábal a prostriedok na jazvy po akné či bradavíc. Pre koho je tento výrobok určený? Pre celú rodinu i domácich miláčkov Aktívne látky: Neem alebo nimbovníkový olej je sa vyrába z plodov stále zeleného stromu Nimba, ktorý bol vždy symbolom zdravia. Každá časť stromu sa dala využiť na lekárske účely - kôra, semená, plody, kvety, listy, korene a nakoniec aj olej. Olej obsahuje: Vitamíny A, B1, B2, B6, E, D, C, vápnik, bielkoviny, kyseliny a mastné kyseliny, esenciálne aminokyseliny. Spôsob použitia: Trochu oleja natierajte na postihnuté miesta a na vlasy. Balenie: recyklovateľný plastový obal Krajina pôvodu: Taliansko Zloženie: Melia Azadirachta Seed Oil dm
Hot
dm Officina Naturae Jojobový olej 110 ml
Zavrieť

Officina Naturae Jojobový olej 110 ml

9.20 
Za studena lisovaný jojobový olej je vhodný na pokožku celého tela i vlasy. Udržiava prirodzenú vlhkosť pokožky, preto dokáže hydratovať aj suchú pokožku. Má prirodzený ochranný UV-filter, preto patrí k obľúbeným letným olejom. Olej sa veľmi dobre vstrebáva a neostáva po ňom pocit mastnoty. Preto je vhodný aj pre zmiešanú pokožku so sklonom k akné. Použiť sa môže aj na detskú a citlivú pokožku, ekzémy i podráždenú pokožku. Má regeneračné účinky. Pár kvapiek oleja dodá vlasom jemnosť a hebkosť a pomáha aj vysušeným a rozštiepeným končekom. Ako vám použitie Jojobového oleja pomôže? Jojobový olej je vhodný pre všetky typy pokožky. Pomôže suchej, aknóznej aj ekzematickej pokožke. Vďaka prirodzenému ochrannému faktoru chráni pokožku pred nebezpečnými ultrafialovými lúčmi. Vlasom dodáva chýbajúci lesk a hĺbkovo ich hydratuje, aby neboli vysušené. Čo Jojobový olej nahradzuje? Môžete ho použiť ako pleťový krém a zábal na vlasy. Neodporúča sa ako masážny olej, pretože je ako tekutý vosk. Pre koho je tento výrobok určený? Jojobový olej je vhodný pre mužov aj ženy, ktorých trápi suchá pokožka,akné alebo suché vlasy. Aktívne látky: Jojobový olej je veľmi obľúbený, pretože nie je mastný a hodí sa na ošetrenie všetkých typov pokožky, aj citlivej detskej. Spôsob použitia: Malé množstvo oleja vmasírujte krúživými pohybmi na pleť alebo suché miesta. Pár kvapiek oleja vtierajte do vlasov. Balenie: recyklovateľný plastový obal Krajina pôvodu: Taliansko Zloženie: Simmondsia Chinensis Seed Oil dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Moroccan Natural Opunciový olej, roll-on 10ml

39.27 
Pomáha pleti zbaviť sa jemných vrások a rôznych škvŕn na pokožke. Pleť sa po použití oleja javí hebkejšia. Opunciový olej sa veľmi rýchlo vstrebáva a má vysoký obsah esenciálnych mastných kyselín (vyše 85%), tokoferolov (vitamín E - obsahuje viac než argánový olej) a kyseliny linolenovejj (viac ako 70%). Na pleti vytvára prírodnú ochrannú bariéru, ktorá pomáha v boji proti voľným radikálom a spomaľuje proces starnutia. Ako vám použitie opunciového oleja pomôže? ochraňuje pleť pred predčasným stárnutím spevňuje pleť a pomáha predchádzať predčasnému vzniku vrások dodá pleti krásny a zdravý vzhľad zlepšuje elasticitu pleti pomáha pri tmavých kruhoch pod očami znižuje prejavy rosacei t.j. ružienky zlepšuje stav zjazvenej pokožky omega 3 a omega 6 mastné kyseliny zjemňujú a liečia pokožku pomáha sťahovať kožné póry a to vďaka esenciálnym mastným kyselinám, ktoré udržujú kolagénovú vrstvu pokožky hydratovanú a zdravú neupcháva póry a teda nepôsobí komedózne vďaka aplikátoru roll-on jemne vmasírujete len potrebné množstvo do pokožky Čo opunciový olej nahradzuje? Opunciový olej hravo nahradí váš bežný krém proti vráskam, očný krém ako i denný a nočným krém. Vhodný i na pokožku okolo nechtov. Pre koho je tento výrobok určený? Ideálny pre všetky typy pokožky najmä však pre pokožku citlivú a starnúcu Spôsob použitia: aplikujte večer pomocou roll-onu v dostatočnom množstve na tvár, vrátane oblasti očí. Jemnú vrstvu aplikujte i ráno po vyčistení pleti, čím vytvoríte vrstvu vyživujúcu pleť. Aktívne látky: Opuncia - je kaktus, ktorý rastie v teplých oblastiach Maroka ale nájdete ho i Mexiku a Texase. Má ostnaté listy lyžicovitého tvaru a kvety rôznych farieb, od červenej, cez fialovú až po žltú. Väčšina častí tejto rastliny je užitočná pre ľudí i zvieratá a to pri vnútornom i vonkajšom použití. Napríklad v tradičnej medicíne sa opuncia používa na liečbu popálenín. Aztéci z opuncie získavali mliečnu šťavu, ktorú zmiešali s medom a žĺtkom, a tak získali liek na liečbu popálenín. Tento úžasný kaktus sa ešte stále v liečiteľstve používa na liečbu rôznych poranení, na opuchy, pri hypoglykémii, na liečbu obezity a katarálnej gastritídy. V tradičnej mexickej medicíne sa opuncia používa na liečbu diabetu a vysokej hladiny cholesterolu. Alkoholový výťažok má protizápalové a protivírusové účinky. Americký indiáni používali opunciu v podobe sirupu na kašeľ a astmu. Vyskúšali sme Počula som už veľa o tomto oleji a tak som bola zvedavá na jeho účinky, nakoľko arganový olej u mňa zatiaľ nič neprekonalo. Mnoho sa píše o jeho účinkoch na vrásky a odporúča sa i na oblasť očí ako prostriedok proti vráskam. Ja som si ho najprv vyskúšala na vrásky a tmavé kruhy pod očami. Zistila som, že u mňa oleje najlepšie účinkujú večer, takže som si pred spaním vyčistila pleť a aplikovala veľmi malé množstvo oleja v oblasti očí. Na opunciovom oleji, ktorý som si vzhľadom k jeho cene najprv vyžiadala na otestovanie, ma najprv nadchol roll-on aplikátor a malé praktické balenie do kabelky. Vďaka tomuto aplikátoru z neho miniete ozaj málo. Necítila som žiadnu výraznú vôňu, olej nebol taký hutný ako je arganový olej avšak veľmi dobre sa vpíja. Jemne som ho vmasírovala do pokožky okolo očí. Ráno som bola doslova šokovaná. Tmavé miesta pod očami som mala svetlejšie, kruhy omnoho menej výraznejšie a zmizli mi i jemné vrásky. Pokožka mala jednotnejší odtieň a bola hydratovaná. Na základe tejto skúsenosti si opunciový olej momentálne aplikujtem na celú tvár, krk a dekolt. Zatiaľ nesklamal.Klady: praktický roll-on aplikátor, dobre sa vpíja a hydratuje, zjednocuje tón pleti, miznú jemné vrásky a tmavé kruhy pod očami,Zápory: zatiaľ som žiadne nenašlaZáver (celkové hodnotenie): u mňa samé pozitíva. Jednoznačne sa oplatí, výsledky stoja za to. Na základe tejto skúsenosti si opunciový olej momentálne aplikujtem na celú tvár, krk a dekolt. Zatiaľ nesklamal. Balenie: v sklenej nádobke s roll-on aplikátorom. Krajina pôvodu: Maroko Zloženie: Opuncia ficus-indica, Tocopherol (vitamín E) Zaujal vás Opunciový olej olej a chcete vedieť viac? Prečítajte si recenziu: Moroccan Natural: opunciový olej, roll-on dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Akamuti Olej z granátových jabĺk 30 ml

19.63 
Jeden z najúčinnejších olejov ak chcete dosiahnuť pevnú a zároveň pružnú pleť, ktorá má i zdravý vzhľad. Olej nezanecháva na pleti mastný film ale dobre preniká cez pokožku. Olej sa využíva ako súčasť produktov určených pre mastnú pleť, v produktoch určených na ošetrovanie akné, na znižovanie zjazvenia pokožky a na upokojenie menej vážneho podráždenia pokožky. Olej z granátového jablka stimuluje keratinocyty (veľké bunky vo vonkajšej vrstve pokožky) čím pomáha zvrátiť poškodenie pokožky, oživuje ju a dodáva mladistvý vzhľad. Obsahuje kyselinu puniciovú (omega 5 mastnú kyselinu), ktorá má silné protizápalové účinky a pôsobí i ako ochrana pred poškodením pokožky v dôsledku pôsobenia slnečného žiarenia. Upokojuje pokožku postihnutú ekzémom, psoriázou alebo i pokožku spálenú slnkom. Zmierňuje začervenanie a podráždenie pokožky, pomáha hojiť rany a regenerovať. Ako vám použitie Oleja z granátového jablka pomôže? Olej z granátového jablka oživuje pleť, pomáha v boji proti voľným radikálom, pôsobí protizápalovo a zlepšuje štruktúru pleti. Pomáha oživiť zničené a suché vlasy, zlepšuje prekrvenie vlasovej pokožky a odstraňuje z nej nánosy (napr. odlupujúce sa šupinky z vlasovej pokožky). Má protisvrbivé účinky napríklad ak máte psoriázu alebo ekzém. Vyrovnáva pH vlasovej pokožky a pomáha kontrolovať produkciu mazu. Čo Olej z granátového jablka nahradzuje? Pleťový olej, pleťový krém, masážny olej, vlasový olej, ako súčasť domácej vlasovej kozmetiky, ako súčasť domácej pleťovej kozmetiky určenej na vrásky, akné a podráždenú pokožku Pre koho je tento výrobok určený? Olej z granátového jablka je vhodný pre všetky typy pokožky vrátane pokožky mastnej a so sklonom k akné, ekzematickej pokožky, pokožky postihnutej psoriázov, starnúcej a zrelej pokožky. Spôsob použitia: aplikujte 2-3 kvapky na vyčistenú pleť alebo použite ako súčasť domáceho vlasového oleja, vlasovej kúry, telového oleja či do krému. Recept na nočné pleťové sérum 2 ČL šípkového oleja 2 ČL jojobového oleja 1 ČL oleja z granátového jablka 1 ČL vitamínu E 5 kvapiek éterického oleja Levanduľa 2 kvapky éterického oleja Geránium Zmiešajte vo vhodnej nádobke a večer pred spaním aplikujte 2-3 kvapky na vyčistenú pleť. Sérum pôsobí proti vráskam a pomáha oživiť pleť a zjednotiť jej tón. Balenie: v tmavej sklenej fľaštičke s kvapkadlom Krajina pôvodu: Keňa Zloženie: olej zo semien granátového jablka v bio kvalite a lisovaný za studena (Punica granatum) dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Akamuti Olej z granátových jabĺk 10 ml

6.47 
Jeden z najúčinnejších olejov ak chcete dosiahnuť pevnú a zároveň pružnú pleť, ktorá má i zdravý vzhľad. Olej nezanecháva na pleti mastný film ale dobre preniká cez pokožku. Olej sa využíva ako súčasť produktov určených pre mastnú pleť, v produktoch určených na ošetrovanie akné, na znižovanie zjazvenia pokožky a na upokojenie menej vážneho podráždenia pokožky. Olej z granátového jablka stimuluje keratinocyty (veľké bunky vo vonkajšej vrstve pokožky) čím pomáha zvrátiť poškodenie pokožky, oživuje ju a dodáva mladistvý vzhľad. Obsahuje kyselinu puniciovú (omega 5 mastnú kyselinu), ktorá má silné protizápalové účinky a pôsobí i ako ochrana pred poškodením pokožky v dôsledku pôsobenia slnečného žiarenia. Upokojuje pokožku postihnutú ekzémom, psoriázou alebo i pokožku spálenú slnkom. Zmierňuje začervenanie a podráždenie pokožky, pomáha hojiť rany a regenerovať. Ako vám použitie Oleja z granátového jablka pomôže? Olej z granátového jablka oživuje pleť, pomáha v boji proti voľným radikálom, pôsobí protizápalovo a zlepšuje štruktúru pleti. Pomáha oživiť zničené a suché vlasy, zlepšuje prekrvenie vlasovej pokožky a odstraňuje z nej nánosy (napr. odlupujúce sa šupinky z vlasovej pokožky). Má protisvrbivé účinky napríklad ak máte psoriázu alebo ekzém. Vyrovnáva pH vlasovej pokožky a pomáha kontrolovať produkciu mazu. Čo Olej z granátového jablka nahradzuje? Pleťový olej, pleťový krém, masážny olej, vlasový olej, ako súčasť domácej vlasovej kozmetiky, ako súčasť domácej pleťovej kozmetiky určenej na vrásky, akné a podráždenú pokožku Pre koho je tento výrobok určený? Olej z granátového jablka je vhodný pre všetky typy pokožky vrátane pokožky mastnej a so sklonom k akné, ekzematickej pokožky, pokožky postihnutej psoriázov, starnúcej a zrelej pokožky. Spôsob použitia: aplikujte 2-3 kvapky na vyčistenú pleť alebo použite ako súčasť domáceho vlasového oleja, vlasovej kúry, telového oleja či do krému. Recept na nočné pleťové sérum 2 ČL šípkového oleja 2 ČL jojobového oleja 1 ČL oleja z granátového jablka 1 ČL vitamínu E 5 kvapiek éterického oleja Levanduľa 2 kvapky éterického oleja Geránium Zmiešajte vo vhodnej nádobke a večer pred spaním aplikujte 2-3 kvapky na vyčistenú pleť. Sérum pôsobí proti vráskam a pomáha oživiť pleť a zjednotiť jej tón. Balenie: v tmavej sklenej fľaštičke s kvapkadlom Krajina pôvodu: Keňa Zloženie: olej zo semien granátového jablka v bio kvalite a lisovaný za studena (Punica granatum) dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Janapp Bio arganový olej 50 ml

10.90 
Semená sa zberajú zo stromov, ktoré sa nachádzajú v oblasti, ktorú UNESCO vyhlásilo za chránenú. Zber semien sa vykonáva ručne a z týchto sušených semien sa za studena lisuje bio arganový olej.  Na výrobu 1 l bio arganového oleja je potrebné spracovať 30kg sušených semien. Ako vám požitie bio arganového oleja pomôže? lieči niektoré druhy dermatitíd pomáha regenerovať zjazvenú pokožku lieči stredne ťažké akné ako i zjazvenú pokožku po akné pomáha predchádzať predčasnému stárnutiu pleti vyhladzuje jemné vrásky pomáha odstrániť starecké škvrny zlepšuje elasticitu pokožky podporuje obnovu poškodených kožných buniek ochraňuje pleť, pokožku a vlasy pred škodlivým UV žiarením pomáha regenerovať pokožku spálenú od slnka pomáha zmierniť bolesť kĺbov a svalov pôsobí ako prevencia proti tvorbe strií počas tehotestva alebo pri nadmernom náraste hmotnosti zabraňuje poškodeniu a vysúšaniu vlasov udržiava vlasy hydratované pomáha skrotiť rozlietané vlasy podporuje upraviteľnosť vlasov zmenšuje lámavosť vlasov spôsobenú česaním a ich úpravou uzamyká vo vlasoch farbivá ako sú henna alebo amla predĺžuje čas medzi jednotlivým farbenením vlasov pomáha rastu zdravých a silných nechtov, ošetruje zádery na pokožke nechtov hydratuje všetky typy pokožky (pre mastnú pokožku odporúčame miešať s jojobovým olejom alebo olejom z vodového melóna) Čo bio arganový olej nahradzuje? hydratačný pleťový krém telové mlieko kondicionér na pery a vlasy lesk na pery odličovať očí očný krém vlasová maska sérum na nechty telový krém Aktívne látky, ktoré obsahuje bio arganový olej triterpenoidy - pomáhajú liečiť jazvy, majú protizápalové účinky, pomáhajú chrániť pred škodlivým slnečným žiarením a dezinfikujú čím zabraňujú cigaretovému dymu, toxínom a mikroorganizmom, aby prenikli prirodzenou barierou pokožky. Účinné i pri kiahniach, akné, psoriáze, ekzéme a striám.vitamín E -  účinný proti stárnutiu pokožkyantioxidanty - neutralizujú voľné radikályesenciálne mastné kyseliny- zabezpečujú zdravie bunkových membrán a udržujú elasticitu pokožky a zlepšujú zadržiavania vlhkosti v pokožke Ako používať arganový olej na pleť Bio arganový olej môžete jednoducho naniesť na pleť namiesto pleťového krému. Aby ste však dosiahli čo najväčšieho účinku odporúčame bio arganový olej používať na pleť nasledujúcicm spôsobom. Zahrejte olej - bio arganový olej je potrebné pred použitím zahriať. Nakvapkajte pár kvapiek bio arganového oleja do sklenej mištičky a tú umiestnite do väčšej misky. Misku napĺňte teplou vodou. Týmto spôsob sa olej v miske postupne zahreje. Vyčistite si pleť - použite pleťový čistiaci gél, aby ste odstranili špinu. Prosím zapamätajte si, že suché oblasti ako líca, krk a nos je potrebné vyčistiť viac krát. Masírujte si tvár - aplikujte zopár kvapiek arganového olej priamo na pleť. Krúživými pohybmi rozotrite bio arganový olej po celej tvári. Masírujte akúkoľvek vrásku stredným tlakom na prstov. Prvé príznaky stárnutia sa objavujú na čele, v okoli očí a pier. Absorbcia - nechajte pokožku aby absorbovala bio arganový olej. Nebude to dlho trvať nakoľko arganový olej sa veľmi dobre vpíja. Odstráňte zvyšky -  približne po hodine odstráňte zvyšky oleja z pleti. Účinné látky boli už pleťou absorbované takže si môžete pleť umyť vodou. Nepoužívajte mydlo alebo iný prostriedok na čistenie pleti. Odporúčame takéto ošetrenie bio arganovým olejom vykonávať večer. Zbavte sa zvyšného oleja - ak vám zostalo niekoľko kvapiek nepoužitého oleja v mištičke - vyhoďte ho. Zahriate arganového oleja ho zbavuje jeho vzácnych zložiek. Zvyšný olej bude neúčinný. Mali by ste zahrievať len také množstvo oleja, ktoré ihneď spotrebujete. Pravidelné ošetrenie - bio arganový olej môžete používať denne. Balenie: bio arganový olej je balený v tmavej nepriehľadnej sklenej fľaštičke s kvapkadlom. Krajina pôvodu: Maroko Zloženie: 100% bio arganový olej dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Saloos Ricínový olej 1000 ml

23.88 
V kozmetike sa doporučuje riediť s riedšimi olejmi, napr. hroznovým. Účinné sú tiež obklady z teplého ricinového oleja priložením na bolestivé svaly a kĺby. Ricínový olej má výrazné laxatívne účinky, preto je nutné dbať na opatrné dávkovanie a je vhodné poradit sa s dietológom. Ricínový olej na vrásky Regeneračné schopnosti ricínového oleja sa hojne využívajú v kozmetike. Vďaka jeho hustejšej konzistencii sa dobre nanáša v okolí očí kde regeneruje pokožku a zabraňuje tvorbe vrások. Ricínový olej na vlasy Veľa žien upozorňuje na výborné účinky ricínového oleja pri starostlivosti o vlasy. Tým, že ricinovy olej regeneruje pokožku, hydratuje aj pokožku hlavy a zbavuje ju lupín. Vlasy sa stanú pevnejšími a lesklými. Zaujal vás Ricínový olej a chcete vedieť viac? Prečítajte si recenziu: Saloos - Ricínový olej Zistite aký je rozdiel medzi ricínovými olejmi: dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Saloos Ricínový olej 500 ml

14.76 
V kozmetike sa doporučuje riediť s riedšimi olejmi, napr. hroznovým. Účinné sú tiež obklady z teplého ricinového oleja priložením na bolestivé svaly a kĺby. Ricínový olej má výrazné laxatívne účinky, preto je nutné dbať na opatrné dávkovanie a je vhodné poradit sa s dietológom. Ricínový olej na vrásky Regeneračné schopnosti ricínového oleja sa hojne využívajú v kozmetike. Vďaka jeho hustejšej konzistencii sa dobre nanáša v okolí očí kde regeneruje pokožku a zabraňuje tvorbe vrások. Ricínový olej na vlasy Veľa žien upozorňuje na výborné účinky ricínového oleja pri starostlivosti o vlasy. Tým, že ricinovy olej regeneruje pokožku, hydratuje aj pokožku hlavy a zbavuje ju lupín. Vlasy sa stanú pevnejšími a lesklými. Zaujal vás Ricínový olej a chcete vedieť viac? Prečítajte si recenziu: Saloos - Ricínový olej Zistite aký je rozdiel medzi ricínovými olejmi: dm
Hot
Zástupný
Zavrieť

Saloos Ricínový olej 250 ml

8.31 
V kozmetike sa doporučuje riediť s riedšimi olejmi, napr. hroznovým. Účinné sú tiež obklady z teplého ricinového oleja priložením na bolestivé svaly a kĺby. Ricínový olej má výrazné laxatívne účinky, preto je nutné dbať na opatrné dávkovanie a je vhodné poradit sa s dietológom. Ricínový olej na vrásky Regeneračné schopnosti ricínového oleja sa hojne využívajú v kozmetike. Vďaka jeho hustejšej konzistencii sa dobre nanáša v okolí očí kde regeneruje pokožku a zabraňuje tvorbe vrások. Ricínový olej na vlasy Veľa žien upozorňuje na výborné účinky ricínového oleja pri starostlivosti o vlasy. Tým, že ricinovy olej regeneruje pokožku, hydratuje aj pokožku hlavy a zbavuje ju lupín. Vlasy sa stanú pevnejšími a lesklými. Zaujal vás Ricínový olej a chcete vedieť viac? Prečítajte si recenziu: Saloos - Ricínový olej Zistite aký je rozdiel medzi ricínovými olejmi: dm